FORSVARET, HERE I COME!

Først vil jeg si sorry for lite blogging i jula, men jeg har hatt besøk av min kjære så blogging har ikke vært det jeg har prioritert da! Men nå er han reist og jeg har begynt å forberede meg til det jeg har i vente! For nå er det ikke lenge igjen før jeg hiver meg på flyet ned til Stavanger og forsvaret ! For å være mer presis så letter jeg forhåpentligvis klokken 10.35 i morgen og jeg ventes å være framme i halv ett tiden! Er super spent på hva som venter meg der. Har aldri vært der nede så det skal jo bli spennende å se om jeg finner fram og!

Men før jeg kan reise så må jeg jo pakke, noe jeg faktisk er kommet veldig godt i gang med. Er ikke helt ferdig da, men det begynner å ligne på noe.

Pakkeliste for forsvaret 2013:

Klær:

To sivile skift, treningsklær (sportsbher, tigths, t-skjorter), et par med ullundertøy, undertøy, joggesko og anorakken min

Toalettsaker:

Tannbørste og tannkrem, shampo og balasm, såpe, en tube med locobase, fotkrem, deodorant, tamponger, MASSE klemmer og strikk, hårspray, håndklær, barberhøvel og skum, intimservietter, negelsaks, noe sminke og sminkefjerner, ansiktsrens og Q-tips.

Til forsvaret:

Plastposer, hodelykt, vaksinasjonskort, innkallingen, nål og tråd, sportsteip, gnagsårplaster, hengelås, andre viktige papier

Øverige ting:

Kamera, kameralader, lommepeng,  bankkort, matpakke, bøker, notisbok+penn, slippers, resepter, div andre medisiner, lipsyl 

Dette er det jeg har for nå. Enda mangler jeg sikkerhetsnåler og noen andre småting, men det får jeg kjøpt når jeg kommer til Stavanger!

Ellers blir jeg ikke å ta med meg pcn, men kommer til å oppdatere over tlf så ofte som jeg kanQ:  Noe som mangler? Er det flere som skal i forsvaret?

Én kommentar

Emilie foto og hverdag

04.01.2013 kl.19:50

fint bilde<3

Skriv en ny kommentar

GryAN

GryAN

19, Evenes

Hei og velkommen! Jeg er da ei aktiv jente på 19 i fra Sogn, men per dags dato oppholder jeg med i en liten bygd i det kalde Nord! Gjennom denne bloggen kan dere følge mitt liv gjennom oppturer og nedturer i min hverdag og generelt om ting som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits