TRAVLE DAGER!

Hei!

Nå er det ikke lenge igjen til jul og med jula kommer all julestresset. Jeg er nå ganske heldig med at jeg er ferdig med å handle inn julegavene, men har igjen å sende de som skal det, og levere de andre til personene de skal til. I tillegg til dette er det masse som skal gjøres. Rommet skal ryddes, pakkes og vaskes ned, billappen skal tas, det skal trenes og oppi alt dette skal jeg jobbe og få tid til venner. Så som dere sikkert kan se så har jeg nok å henge fingrene i og da er det lett at bloggen kommer lit etterpå! Men jeg skal prøve å bli litt flinkere med å oppdatere litt mer.

Nå torsdagen som kommer er det i tillegg juleball her i Førde, som jeg og mine venner har tenkt oss på. I den anledning kommer min kjære venninne Kjerstin til meg i morgen, noe jeg virkelig ser fram til! Det blir litt vermodig å dra ut me disse og da, i og med at det er siste gang på lenge vi kan samles og ha det kjekt ilag. Kommer til å savne alle mens jeg er vekke...

Meeen nå må jeg nesten få gjort noe før jeg hiver meg ned til Førde en tur!

Q: Har du masse å gjøre før jul?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

GryAN

GryAN

19, Evenes

Hei og velkommen! Jeg er da ei aktiv jente på 19 i fra Sogn, men per dags dato oppholder jeg med i en liten bygd i det kalde Nord! Gjennom denne bloggen kan dere følge mitt liv gjennom oppturer og nedturer i min hverdag og generelt om ting som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits