FERDIG MED JULEGAVENE OG BIFF TIL MIDDAG!

Hei!

Da kom det et nytt innlegg gitt! Har vært noen travle dager her i Førde. Har jobbet og stått på og jaggu har det vært verdt det! Fikk nemlig en fin fin lønning i går og i dag har dagen gått til å handle inn julegaver til mine nærmeste! Og nå kan jeg endelig si meg ferdig med alle julegavene mine for i år. Det eneste som gjenstår nå er få sendt de gavene som skal sendes og levere de som skal det. 

Ellers har jeg ikke gjort noe særlig, skulle egentlig ha trent i dag, men jeg tenker jeg tar det i morgen siden jeg ikke har bedre å finne på! 

Jeg har nok en gang utfordret mine kokkekunster i dag da jeg lagde meg biff med salat til middag. Det ble ikke så galt det når jeg tenker meg om, og ikke smakte det så ille heller! Jeg begynner endelig å få dreisen på den der matlagingen nå altså!

Q: Hva har du gjort i dag? Er du ferdig med julegavene?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

GryAN

GryAN

19, Evenes

Hei og velkommen! Jeg er da ei aktiv jente på 19 i fra Sogn, men per dags dato oppholder jeg med i en liten bygd i det kalde Nord! Gjennom denne bloggen kan dere følge mitt liv gjennom oppturer og nedturer i min hverdag og generelt om ting som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits