IKKE LENGE IGJEN!

Nå er det jaggu ikke lenge igjen før jeg pakker sakene mine å vender nesen min mot Stavanger og rekrutten. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal glede meg eller grue meg, men spennende er det i alle fall. Jeg regner med at det værste blir å være vekke fra kjæresten, som forresten kommer ned hit til meg for å feire jul om ikke så alt for lenge! 20 dager for å være helt eksakt! Haha, gleder meg kanskje litt mye? 

Jaja, før den tid er det masse som skal gjøres! Julegaver skal gjøres ferdig (er nesten ikke begynt!), handle inn ting jeg kommer til å trenge i Forsvaret, flytte, jobbe.... ovs. Huff, og i tillegg til disse aktivitetene skal jeg jo klare å skvise inn venner, trening og soving. Men skal vell få det til å gå opp!

Q: Har du mye å gjøre før jul?

Q: Er du ferdige med julegavene?ps. Sorry for lite bilder, men laderen til den andre pcn min kortslutta og siden den er totalt avhengig av den, så kan jeg desverre ikke bruke den... Jaja, skal få til noe snart. LOVER!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

GryAN

GryAN

19, Evenes

Hei og velkommen! Jeg er da ei aktiv jente på 19 i fra Sogn, men per dags dato oppholder jeg med i en liten bygd i det kalde Nord! Gjennom denne bloggen kan dere følge mitt liv gjennom oppturer og nedturer i min hverdag og generelt om ting som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits