I'M BACK!

Hei!

Så da har jeg endelig klart å fått meg selv til å blogge igjen, hehe. Er vell ikke første gang jeg er noe unvikende her, men skal nok prøve å holde oppe bloggingen denne gangen. Noe av grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste er på grunn av jobb og eksamen. For de som ikke vet så skulle jeg egentlig ha eksamen tidligere i vår, men på grunn av helse kunne jeg ikke møte opp. Så da ble det å ta det opp igjen nå i høst! Jeg er dermed glad for å kunne fortelle at jeg endelig er helt ferdig med videregående!

Ellers går dagene mine i jobb, men det nærmer seg en slutt på det og. For min karriere i forsvaret er rett rundt hjørnet! Fram til det har jeg nå begynt å trene så smått, men har store planer å trappe det litt mer opp ettersom formen stadig stiger! Uff, blir spennende kjenner jeg, selv om det skal bli fælt å være vekke fra mine kjære. I alle fall min fantastiske kjæreste!

Jaja, nei, jeg får vell kanskje komme meg i seng nå...

Natta!

2 kommentarer

Marthe

03.12.2012 kl.02:39

wb :)

GryAN

03.12.2012 kl.21:20

Marthe: Takker!:)

Skriv en ny kommentar

GryAN

GryAN

19, Evenes

Hei og velkommen! Jeg er da ei aktiv jente på 19 i fra Sogn, men per dags dato oppholder jeg med i en liten bygd i det kalde Nord! Gjennom denne bloggen kan dere følge mitt liv gjennom oppturer og nedturer i min hverdag og generelt om ting som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits