HVILKE BØKER ANBEFALER DERE?

Hei!

En av mine store lidenskaper er bøker. Jeg elsker å sitte å lese og kan sitte opp til flere timer i strekk om jeg kan og får lov. Det er ikke uvanelig at jeg kan finne på å lese non-stopp helt til jeg er ferdig med boka (spørs lengden på boka da, hehe). Men nå har det seg sånn at jeg er helt tom for bøker å lese og jeg kunne godt tenkt meg litt hjelp i fra dere lesere! Såååå...

HVILKE BØKER ANBEFALER DERE?-Gry Anett<3

4 kommentarer

Marita

21.10.2012 kl.18:57

Twilight, the hunger games, the vampire diaries!

Liker bloggen din veldig godt! :D

iow

21.10.2012 kl.20:09

Det kommer litt ann på hvordan type bøker du liker, men min favorittbok (sammen med Harry Potter) er en trilogi som heter Sagaen om Valhall - første bok heter Frøya!

Det er en fantastisk bokserie som tar utgangspunkt i hvordan de Norrønne gudene hadde det da de var mennesker. Den er vakkert skrevet, men også brutalt ærlig. Jeg elsker de bøkene og satt igjen med en stor tommhet i meg selv i lang tid etter jeg var ferdig med bøkene (noe som er et godt tegn på at det har vært en fantastisk leseropplevelse for min del).

En helt annen type bok som jeg holder på med nå er "Looking for Alaska". Det er en ekstremt pent og vakkert skrevet bok - som tar for seg tankene til en gutt/ung mann før og etter en tragisk hendelse. - Igjen - det er skrevet UTROLIG bra!

GryAN

21.10.2012 kl.22:48

iow: Tusen takk!:) Harry Potter bøkene er jo knallbra, men er ferdig med dem så:) Skal ta å se litt på den tiologien! den virker ufattelig spennende!:)

GryAN

21.10.2012 kl.22:51

Marita: Tusen takk for gode forslag!;D
Takk, i ligemåde ;)

Skriv en ny kommentar

GryAN

GryAN

19, Evenes

Hei og velkommen! Jeg er da ei aktiv jente på 19 i fra Sogn, men per dags dato oppholder jeg med i en liten bygd i det kalde Nord! Gjennom denne bloggen kan dere følge mitt liv gjennom oppturer og nedturer i min hverdag og generelt om ting som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits