HJEMME!

Heii!

Jeg fortsetter med å glimre med mitt fravær, men nå er jeg omsider klart å rote meg ned til Vestlandet igjen (dessverre)! Ble en trist avskjed med min kjære, men må nok ned til virkeligheten her nede. Godt det ikker så lenge igjen av mitt opphold i Førde! 

Men jeg kom da altså hjem nå mandag etter nesten tre ufattelig flotte uker i Nord! Det har vært helt fantastisk! Begynte selve ferien på Sørøya med min tante hvor jeg fikk prøvd meg som jeger for første gang. Ble dessverre ikke noen treff på meg, men jeg er ganske fornøyd med de tre dagene jeg fikk ute i skauen. Jeg fikk jo i tillegg noen fine dager på hytten! Da oppholdet mitt på Sørøya var ferdig vendte jeg nesen min mot Tromsø til min far. Der stod en masse bilkjøring og avslapping på programmet. Fikk i tillegg gjort det meste som jeg hadde igjen på lappen, så nå har jeg i bunn og grunn kunn teorien og oppkjøringen igjen. Under mitt opphold her fikk jeg å bli kjent med pappa sin kjæreste og hennes familie. Det viste seg til å være en kjempe hyggelig dame og hennes barn virker kjepe greie, så i bunn og grunn trur jeg det kan bli bra. Jeg ble i alle fall tatt godt imot!

Etter noen fine dager i Tromsø, ble jeg med pappa ned til Narvik for å sko noen hester og på veien tilbake møtte vi min hærlige kjæreste for et bytte av omgivelser! Planen var egentlig bare at jeg skulle vært der noen få dagen, men jaggu fikk jeg lurt til meg noen ekstra dager med han noe som ikke gjorde meg noe imot. Her fikk jeg oppleve elgjakt, noe jeg aldri har vært med på, så det var jo kjempe kjekt det! Og jeggu fikk jeg vært med at de klarte å skyte en! Spennende!

Men nå er jeg da her nede og er klar for min kjedelige hverdag igjen. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra ferien!


Fiiine kjæresten^^<3

Men nå får jeg vell kanskje tenke på å legge meg da jeg skal opp klokka 06.00 for å komme meg tilbake til Førde.. Jaja, Natta!

-Gry Anett<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

GryAN

GryAN

19, Evenes

Hei og velkommen! Jeg er da ei aktiv jente på 19 i fra Sogn, men per dags dato oppholder jeg med i en liten bygd i det kalde Nord! Gjennom denne bloggen kan dere følge mitt liv gjennom oppturer og nedturer i min hverdag og generelt om ting som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits